• És president del Consell d'Administració des de juny de 2017
  • El valor en borsa de Natra amb prou feines arriba als 42 milions d'euros
ep natra chocolates
NATRA

El president de Natra, Antonio Obieta Villalonga, ha comprat 42.000 accions de la companyia a un preu de 0,59 euros per títol, en una operació valorada en 24.780 euros.

  • 1,00€
  • 0,00%

Obieta és president del Consell d'Administració des de juny de 2016, però fins al moment no posseïa accions del grup xocolater, el valor del qual en borsa tot just arriba als 42 milions d'euros.

El màxim accionista de Natra és l'empresari valencià Manuel Moreno, que controla gairebé el 10% del capital a través de la seva empresa d'inversió Carafal Investment. Per la seva banda, l'empresari Pedro Fernando Del Castillo controla una participació que supera el 6% del capital.

Natra es dedica a la producció i elaboració de productes de xocolata i derivats del cacau. La companyia va deixar enrere els números vermells després de guanyar dos milions d'euros durant el primer trimestre de l'any, enfront de les pèrdues d’1,9 milions d'euros registrades durant el mateix període de l'exercici precedent.

L'increment del resultat net d'aquest període s'ha degut també al canvi en la valoració de la participació de Natra en els laboratoris Reig Jofre. El volum de negoci es va situar als 87.800.000 d'euros, xifra que suposa un increment del 2%. El resultat brut d'explotació (EBITDA) es va disparar un 118% després d'arribar als 8,5 milions d'euros, enfront dels 3,9 milions d'euros registrats durant el mateix període de l'exercici anterior.

Respecte al deute financer net, aquest es va baixar a 10,7 milions d'euros respecte al primer trimestre del 2017, a causa de l'amortització de deute i l'increment del saldo de caixa, tot i que encara és de 141.300.000 d'euros.

Noticias relacionadas

contador