• La volatilitat experimentada durant les últimes sessions borsàries ha despertat certa preocupació a l'entitat
  • El banc ha obert aquest dijous amb caigudes del 4% per recuperar-se gairebé immediatament
ep jaime guardiola consejero delegadobanco sabadell
EUROPA PRESS

El consell d'administració de Banc Sabadell ha aprovat durant la reunió extraordinària a la tarda d'aquest dijous el canvi de domicili social de l'entitat a Alacant davant la incertesa política després de tots els esdeveniments succeïts a Catalunya.

  • 1,48€
  • -1,20%

Fonts oficials de Sabadell consultades per Europa Press no han desmentit aquesta informació i han explicat que l'objectiu del canvi de seu social seria garantir la seguretat jurídica que proporciona el marc regulador del Banc Central Europeu (BCE).

El trasllat de la seu social de Banc Sabadell podria efectuar-se en hores un cop s'hagi rebut 'llum verda' per part del consell d'administració de l'entitat, sense necessitat de convocar una junta extraordinària d'accionistes, ja que els estatuts de l'entitat catalana així el contemplen.

D'aquesta manera, el banc s'avançaria a la celebració del ple del Parlament de Catalunya del proper dilluns, durant el qual es podria aprovar la declaració unilateral d'independència de la regió després del referèndum il·legal celebrat diumenge passat.

Entre les ciutats candidates a acollir el domicili social de Sabadell es troben Madrid, Alacant i Oviedo, encara que els serveis centrals de l'entitat, en qualsevol cas, seguirien ubicats a Barcelona.

Les fonts consultades han assegurat que la posició de liquiditat del banc no s'ha vist afectada per la incertesa política i econòmica a Catalunya, tot i que sí que reconeixen que la volatilitat experimentada durant les últimes sessions borsàries ha despertat certa preocupació a l'entitat.

Noticias relacionadas

contador