• Santander va adquirir Popular el 7 de juny passat després que la Junta Única de Resolució (JUR) escometés la resolució de l'entitat
ana botin compra popular

El consell d'administració de Popular ha autoritzat la venda del 100% la seva filial portuguesa a Santander Totta, sucursal lusitana de l'entitat presidida per Ana Botín.

  • 4,52€
  • 0,41%

L'òrgan de gestió del banc, ara propietat de Santander, també ha autoritzat la venda a Totta Urbs-Empresa de Administraço i Construções dels actius de l'empresa Consulteam - Consultors de Gestão.

Així mateix, Santander Totta SGPS comprarà el 84,07% del capital d'Eurovida - Companhia d'Assegurances de Vida, segons va acordar el consell de Popular durant la reunió de dimarts.

L'entitat ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que les tres operacions, es fa en el si del Grup Santander, no tenen efecte sobre els resultats de l'entitat.

Santander va adquirir Popular el 7 de juny passat després que la Junta Única de Resolució (JUR) escometés la resolució de l'entitat, una compra a la qual es va incloure l'adquisició del seu negoci a Portugal.

Noticias relacionadas

contador