ep logo duro felguera
CEDIDA

Duro Felguera (+9%) està disparat al Mercat Continu aquest dijous. L'enginyeria asturiana celebra al mercat l'adhesió del seu nou soci àrab, ACEC, que planeja participar en l'ampliació de capital que espera aprovar el grup aquest divendres durant la seva junta d'accionistes.

  • 0,57€
  • 3,45%

"Amb data 3 de maig les societats Duro Felguera i Arabian Construction Engineering Company (ACEC) van signar un memoràndum d'entesa (MoU) per establir una aliança estratègica amb la finalitat d'identificar i participar conjuntament en determinades oportunitats de negoci", ha anunciat Duro Felguera al seu comunicat.

L'enginyeria asturiana celebra al parquet l'interès de la seva nova aliança en la seva ampliació de capital

La companyia afegeix que "addicionalment, el MoU contempla l'interès d'ACEC per estudiar una possible participació en l'ampliació de capital que duria a terme Duro Felguera". A més, els asturians afirmen "haver posat en contacte ACEC amb Fidentiis per de donar curs d'aquest interès".

Una aliança estratègica anunciada per Duro Felguera aquest dimecres, després de conèixer la denúncia de Petroza Limited a l'enginyeria per informació enganyosa. L'inversor mexicà té fins avui per executar la compra del 24,3% dels Álvarez Arrojo, de manera que després d'aquest entrebanc judicial entre els dos l'opció es complica.

Aquest divendres té previst celebrar-se la junta d'accionistes de Duro Felguera, que haurà de votar l'ampliació de capital de 125 milions d'euros a la qual està supeditat l'acord de refinançament del grup.

Ara mateix les opcions de la companyia passen per dues vies per als seus creditors: "Més enllà del soroll, res ha canviat: si apareix un inversor de veritat, Qatar o d'on sigui, que posa els 125 milions, endavant. Si no apareix, no hi ha pla B i l'empresa anirà a concurs de creditors", segons fonts del sindicat bancari.

Noticias relacionadas

contador