• L'empresa anticipa l'entrada de diners nous mitjançant una ampliació de capital
ep logo duro felguera
CEDIDA

Duro Felguera s'ha desmarcat aquest dimarts al Continu en tancar amb una pujada del 9,74% després d'avançar a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) els detalls del seu procés de refinançament, que inclou el manteniment d'un deute sostenible de 85 milions d'euros amb una entrada de liquiditat de 25 milions i línies d'avals per a nous projectes per un total de fins a 100 milions.

  • 0,55€
  • 0,73%

"La Societat es troba negociant un procés de refinançament amb les seves entitats financeres de referència que suposa una conversió de deute en instruments assimilables a capital així com l'entrada de diners nous a la companyia, subjecta a una ampliació de capital en línia amb les previsions de negoci analitzades per la societat i els seus assessors durant l'últim trimestre", ha assenyalat Duro Felguera en un fet rellevant enviat a la CNMV.

"Com a complement al fet rellevant enviat, s'indica que la negociació amb les entitats financeres gira al voltant de mantenir un deute sostenible de 85 milions d'euros, amb una entrada de liquiditat de 25 milions d'euros i línies d'avals per nous projectes per un total de fins a 100 milions d'euros. Aquestes xifres són consistents amb les previsions de negoci de la companyia i permeten a la direcció de la societat ser optimistes davant l'ampliació de capital que es plantejarà davant els òrgans de la companyia i que suposarà l'entrada de diners nous a l'entorn d’entre 100 i 125 milions d'euros", va apuntalar l'enginyeria espanyola en un nou fet rellevant enviat a la CNMV.

L'enginyeria espanyola anuncia una conversió de deute en instruments assimilables a capital

"Un cop s'hagin acordat els termes i condicions d'aquest refinançament, la seva aprovació quedarà pendent pels òrgans competents", ha afegit.

L'empresa ha convocat aquest dimecres un dels consells d'administració més decisius en la seva història durant el qual s'aprovaran els comptes de 2017 i s'avaluaran els detalls del seu procés de refinançament.

La companyia presidida des del passat mes de novembre per Acacio Rodríguez fa mesos que està evitant caure en concurs de creditors. Mentrestant, el seu expresident, Ángel Antonio de la Valle, era citat el passat 16 de febrer a declarar davant l'Audiència Nacional sobre els presumptes suborns a alts càrrecs veneçolans a canvi de contractes.

Noticias relacionadas

contador