• Tanmateix, és cert que sobre la companyia sobrevolen les especulacions sobre el seu refinançament
ep logo duro felguera
CEDIDA

Duro Felguera es dispara al Continu aquest dimecres (puja més d'un 6% en aquestes hores) sense notícies concretes que estiguin motivant aquestes alces i en un dia en què es torna a veure moviment entre els valors de petita capitalització. De nou, reaccions 'en bloc' dins del Mercat Continu com les vistes abans d'un estiu en què aquests valors s'han mantingut molt tranquils.

  • 0,55€
  • 0,73%

Junts amb Duro Felguera, Laboratoris Rovi puja un 4%, Dominion suma un 3,8% amunt i OHL suma un 3,5% a l'alça. A la banda negativa, Urbas és el pitjor títol, amb caigudes del 5,8%, mentre que Inypsa perd un 2,8% i MÁSmóvil perd un 2,10%.

Pel que fa a les notícies que estiguin motivant aquesta reacció de Duro Felguera, com s'ha apuntat més amunt, no n’hi ha cap durant aquesta jornada que justifiqui aquestes fortes alces. No obstant això, és cert que sobre la companyia sobrevolen les especulacions que s’hagi publicat a finals de juliol pel diari El Comercio. Segons aquest, Acciona ha intensificat els contactes amb Duro Felguera amb vista a arribar a algun tipus d'acord estratègic amb el grup industrial. Aquest acord hauria de veure amb els esforços que està fent Duro Felguera per reforçar el seu capital, amb el refinançament d'un deute bancari de 244.060.000 d'euros.

Segons El Comercio, en una notícia publicada a finals del mes passat, Acciona és una de les quatre companyies que han signat un acord de confidencialitat amb Duro Felguera i, segons fonts coneixedores del procés, la millor posicionada fins a la data.

Duro Felguera ha reconegut que està sent assessorada per Rothschild durant el procés de buscar inversors. En opinió dels analistes de Sabadell, "si finalment hi ha acord seria positiu per a Duro Felguera".

Noticias relacionadas

contador