• A la missiva assegura que la seva intenció és continuar amb el llegat dels seus antecessors
dimas gimeno junta accionistas el corte ingles portada
El Corte Inglés

Dimas Gimeno ja no és president d'El Corte Inglés. Una mort anunciada abans de la celebració del consell extraordinari. Gimeno ha volgut comunicar-se amb els empleats, però no per acomiadar-se. El ja expresident ha deixat clar que seguirà lluitant per El Corte Inglés i continuarà amb el llegat dels seus antecessors.

Dimas Gimeno s'ha dirigit per primer cop als treballadors amb una carta al correu. "El normal és que aquests comunicats es diguin en reunions, no que ens arribi a cada un pel correu electrònic", assenyalen fonts de la companyia. D'aquesta manera, apunten que ha causat enrenou entre els treballadors per la novetat.

No obstant això, ressalten que en tota la carta no diu que se'n va. "Els treballadors han pensat: mai s'ha dirigit a nosaltres i ho fa ara que és quan se’n va", assenyalen. De fet, a la carta no hi ha cap indici de comiat, és més, Dimas Gimeno signa la carta com "el vostre president", minuts abans d'haver estat destituït.

A la missiva, Gimeno comença amb un "apreciats companys" i explica la seva situació: "Alguns membres del consell estan impulsant la meva destitució per les meves denúncies sobre les irregularitats en alguns departaments". No obstant això, tal com deixa veure a la carta, aquesta destitució no el farà parar "perquè porto a la sang l'ADN d'El Corte Inglés". D'aquesta manera, insisteix que "seguirà lluitant per les 100.000 famílies que treballen en aquesta casa".

Així mateix, Gimeno també assegura que lluitarà per la transformació que "hem d'emprendre per seguir sent un referent de la distribució a Espanya". Amb tot això explica que la seva intenció és i serà continuar amb el llegat dels seus antecessors "i molt especialment" d'Isidoro Álvarez, "i us ho diu algú que coneix bé el funcionament de la casa, a diferents nivells, cosa que és un gran orgull personal per a mi".

L'expresident i nebot d'Isidoro Álvarez també ha destacat la relació del seu oncle amb el client. Gimeno ha destacat també la innovació, el servei i la qualitat que "són el contracte no escrit que la nostra companyia té segellat amb la societat a la qual servim". Dimas Gimeno ha assegurat que El Corte Inglés té una "salut envejable" gràcies a l'esforç i professionalitat dels treballadors. Per això, els demana que continuïn en la mateixa línia per "seguir sent la companyia referència a Europa".

Finalment, Gimeno ha agraït les mostres d'afecte que ha rebut per part dels treballadors en "aquests moments tan complicats". De fet, ha assegurat que és aquest suport el que "m’empeny encara més per lluitar per preservar la voluntat de les famílies que vam crear El Corte Inglés".

Noticias relacionadas

contador