• Consideren que el rebot en Siemens Gamesa ja ha començat
  • Atorguen un potencial alcista del 43% a Acciona
curras portas

Els experts d'AlphaValue destaquen vuit "valors calents" al seu informe de mercats d'aquest dilluns, quatre dels quals són espanyols. Segons la seva opinió, cal estar molt pendents del que facin la Borsa de Londres (LSE), DIA, ArcelorMittal, Airbus, Acciona, Société Générale, Siemens Gamesa i Fiat Chrysler.

  • 107,20€
  • -1,20%

Dia

  • 0,01€
  • 4,76%
  • 18,05€
  • 0,00%

LES SEVES RAONS

- LSE: sobre la Borsa de Londres, destaquen les últimes informacions, que apunten a la possible compra de la companyia per part del fons TCI. Aquestes notícies "tornen a posar el focus en un sector que tendeix irreversiblement a concentrar-se", precisen aquests analistes. Al marge d'aquest fet, li donen un potencial de pujada del 34% "per fonamentals a sis mesos vista". "El moviment podria també esquitxar BME", adverteixen.

- DIA: l'increment de la posició de Mikhail Friedman (LetterOne) ha rellançat la cotització. Aquests analistes destaquen el fet que les posicions curtes hagin baixat del 24,86% de juny de l'any passat fins al 16,24%. "Fins a 5,5 euros hi ha recorregut", avisen. DIA cotitza actualment a 4,450 euros.

- ArcelorMittal: "La gana pels valors cíclics està rellançant l'interès per la siderúrgica", assenyalen des d’AlphaValue.

- Airbus: l'últim encàrrec milionari de 380 per part d'Emirates Airline ha impulsat la companyia a màxims històrics. "Bones perspectives", apunten aquests analistes.

- Acciona: des d’AlphaValue destaquen que el grup constructor i de energies alternatives està destacant durant els últims dies per dues raons. "La primera, és que està guanyant força contractes. I en segon lloc, l'acció s'està comportant molt bé, amb una pujada del + 8,5% des del 29 de desembre". La recomanació d'aquests experts és "molt positiva". "Estimem un potencial de pujada del 43,3% a 6 mesos vista", expliquen.

- Société Générale: el sector bancari ha començat "a recuperar to", segons l'opinió d'aquests analistes. "Société cotitza amb un fort descompte. Encara que els tipus llargs encara no són motiu d'alegria, les millores macro, crèdit, solvència i estalvis de costos, podrien començar a reflectir-s’hi", assenyalen des d’AlphaValue.

- Siemens Gamesa: les últimes notícies han anat redreçant el rumb de la cotització, molt castigada fins ara pel procés de reestructuració. "El rebot ja ha començat", diuen aquests experts, que li donen un preu objectiu de 14 euros.

- Fiat Chrysler: la forta empenta del sector cotxes i els rumors d’'spin-off' de Jeep estan catapultant-ne les accions.

Noticias relacionadas

contador