• Després del seu desenvolupament a les ciutats de Madrid i Barcelona
cbdia

La cadena de supermercats DIA i Amazon han arribat a un acord per ampliar el servei de compra en línia i de lliurament a la ciutat de València a través de la botiga virtual que la Plaça de Dia té en Amazon Prime Now, segons ha informat aquest dimecres el grup de distribució.

Dia

  • 0,01€
  • -1,56%

Després de la bona acollida del servei a Madrid i Barcelona, ​​les dues companyies segueixen col·laborant perquè els clients de la ciutat del Túria puguin triar entre més de 6.000 referències.

Gràcies al servei de lliuraments ràpids d'Amazon Prime Now, el client podrà rebre la comanda, al lloc que triï en una hora o en franges de dues hores

El servei de lliuraments d'Amazon Prime Now, permet que el client pugui rebre la comanda al lloc que triï, en una hora o en franges de dues hores, entre les 10 del matí i les 12 de la nit, els set dies de la setmana amb un cost d'almenys 2,90 euros. Això sí, cal comprovar que el codi postal queda dins de la zona d'enviament, o bé habilitar el servei de notificació per saber quan estarà actiu a la zona.

Tots els clients Prime poden comprar a través de https://primenow.amazon.es o descarregar l'app de Prime Now, disponible per a dispositius iOS i Android, per comprovar els codis postals on està disponible el servei i rebre una notificació quan Prime Now estigui habilitat a la seva zona.

"Els mercats són un dels elements que sustenten la passió d'Espanya pel menjar i en Amazon.es estem encantats d'oferir als nostres clients de València una selecció de productes de qualitat de comerciants del Mercat Central, convertint-la en la segona ciutat del món on Amazon ofereix lliuraments de productes venuts per comerciants d'un mercat tradicional", segons el vicepresident d'Amazon.es i Amazon.it, François Nuyts.

Noticias relacionadas

contador