• Reitera el consell de 'vendre'
mediaset espana edificio noche
MEDIASET

Els experts de Deutsche Bank han retallat el preu objectiu sobre Mediaset Espanya fins als 6,50 euros (des dels 7 euros) enfront dels 8,66 euros als quals cotitza la companyia. Aquest nou valor teòric implica que els analistes del banc alemany estimen caigudes del 24% per als títols de la companyia de mitjans de comunicació. Pel que fa a la recomanació, la mantenen en 'vendre'.

  • 2,89€
  • -4,24%

Expliquen des de Deutsche Bank que Mediaset Espanya va organitzar una convocatòria amb inversors i amb el director financer de la companyia, Javier Uria, durant la qual es va parlar del context que envolta l'empresa a Espanya, especialment del mercat publicitari.

"El director financer (de Mediaset Espanya) va proporcionar una actualització sobre el mercat de la televisió espanyol durant el primer trimestre i una visió inicial d'abril", expliquen des del banc alemany. "Mediaset Espanya veu el mercat de la publicitat televisiva negatiu durant el primer trimestre, impactat per la Setmana Santa al març, i estima que probablement baixi entre un 8% i un 10%", afegeixen aquests analistes.

Precisen des de Deutsche Bank que abril sembla que serà positiu pel que fa a la publicitat i a la base de les dades estimades de la primera setmana. "No obstant això, en aquest moment, el director financer de Mediaset Espanya no va poder confirmar si la recuperació d'abril es convertirà en una realitat després del declivi vist durant el primer trimestre".

Javier Uria va destacar que els anunciants podrien estar retardant la despesa abans de la Copa del Món, revelen des de Deutsche Bank. "No obstant això, l'absència de creixement durant els primers quatre mesos de 2018 reforça la imatge que la recuperació de la televisió espanyola s'ha alentit i apunta a un major desacoblament davant del PIB", conclouen aquests experts.

Noticias relacionadas

contador