• Aquest sistema ofereix la possibilitat de cobrar aquesta remuneració en accions de l'empresa o en efectiu
ep florentino perez davantjunta daccionistes dacs
EUROPA PRESS

Les gairebé 2,8 milions de noves accions emeses per ACS durant la segona execució de l'augment de capital alliberat per instrumentar el seu 'scrip dividend' han estat admeses a negociació aquest divendres. Així, començaran a cotitzar a les borses de Madrid, Barcelona, ​​Bilbao i València, segons ha informat el grup. En aquests moments les seves accions pugen un 1%.

ACS

  • 38,60€
  • -3,60%
Fins ara complementava tots els anys aquesta retribució amb un dividend complementari que reparteix al mes de juliol

ACS va comunicar fa unes setmanes que repartiria al mes de febrer el seu tradicional dividend a compte mitjançant 'scrip dividend', sistema pel qual ofereix la possibilitat de cobrar aquesta remuneració en accions de l'empresa o en efectiu, en aquest cas l'import és de 0,449 euros bruts per títol, el mateix que l'any passat.

El grup que presideix Florentino Pérez complementa tots els anys aquesta retribució amb un dividend complementari que reparteix al mes de juliol. El 2017 aquest pagament va ser de 0,751 euros per títol per als socis que van optar per cobrar-ho en efectiu.

Quant a l'actual dividend a compte, ACS va fixar en 0,449 euros bruts per acció l'import a pagar als accionistes que vulguin cobrar en efectiu. Així mateix, ACS ha explicat que emetria noves accions per atendre les peticions de cobrament 'en paper'.

Noticias relacionadas

contador