ep tobias martinez presidentcellnex
EUROPA PRESS

Cellnex (+2%) es desmarca aquest dijous com un dels millors valors de l'IBEX 35. La companyia reacciona al mercat a l'informe d'HSBC, que ha iniciat la cobertura del valor. L'entitat debuta atorgant-li una recomanació de 'comprar' i un preu objectiu de 24,20 euros (un potencial alcista de l’11,5% respecte a la seva cotització actual).

  • 30,55€
  • 0,36%

Els analistes d'HSBC apunten que "esperem que continuï el positiu impuls orgànic i mantenim sota la nostra consideració les seves potencials fusions i adquisicions".

Els analistes de l'entitat britànica inicien la cobertura del valor i li atorguen un potencial alcista de l'11%

Des de la companyia financera britànica afirmen, però, que esperen que Cellnex porti a terme "adquisicions" i identifiquen "Itàlia com un mercat particularment atractiu d'oportunitats orgàniques i inorgàniques per a Cellnex".

Cellnex ha estat notícia després que Altice vengués part del seu negoci de torres a França i Portugal per 2.500 milions d'euros, segons Bloomberg, al fons KKR, Morgan Stanley i Horizon Equity Partners, en lloc de l'espanyola.

Els analistes de Banc Sabadell afirmen que és una "notícia ja esperada i difícil d'extreure’n conclusions respecte al preu". Des de l'entitat financera espanyola asseveren que "si bé, es tractava d'un dels actius objectiu (target) per Cellnex, entenem que la competitivitat del procés, les condicions de venda i la forta càrrega de deute d’Altice no han possibilitat un acord conforme als requisits de Cellnex, cosa que demostra el sòlid criteri de la companyia a l'hora de fer operacions".

Amb tot, des de Sabadell reiteren la seva recomanació de 'comprar' i li atorguen un preu objectiu de 27,30 euros.

Noticias relacionadas

contador