ep caf construccionesauxiliarferrocarriles
EUROPA PRESS

CAF ha anunciat que repartirà un dividend de 0,5346 euros el proper 2 de juliol a través d'un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

CAF

  • 32,00€
  • 1,43%

La companyia ha indicat que la data de registre serà el 29 de juny de 2018, mentre que la data a partir de la qual les accions de CAF negociaran sense dret a percebre dividend és el 28 de juny de 2018.

La companyia ha indicat que la data de registre serà el proper 29 de juny

El grup va anunciar recentment l'adjudicació d'un contracte de Ferrovial a Gal·les, per al subministrament de nous trens valorats en 500 milions d'euros. Per a això, CAF va anunciar una inversió de 30 milions de lliures en una nova fàbrica al Regne Unit.

CAF també es va adjudicar el passat 12 de juny un contracte a Oslo (Noruega) en 200 milions de dòlars pel subministrament de 87 tramvies, "amb opció a una possible ampliació d'altres 60 tramvies més.”

L'adquisició d'aquesta nova flota de vehicles s'emmarca dins dels plans d'ampliació i modernització de la línia de tramvia que està duent a terme la ciutat, on substituirà les unitats que actualment realitzen el servei", va anunciar la companyia.

Noticias relacionadas

contador