burberry, delevingne, model, fashion

La marca de luxe britànica, Burberry, es desploma un 7% aquest dimecres al FTSE. La companyia reacciona així a la sortida del seu capital de Groupe Bruxelles Lambert, propietat del multimilionari Albert Frère, que ha venut tota la seva participació en el grup (6,6%) per 705 milions de dòlars (595 milions d'euros).

  • 11,35£
  • -2,62%

Groupe Bruxelles Lambert (GBL) espera així reinvertir els recursos obtinguts amb l'operació per reequilibrar la seva cartera i buscar noves inversions, segons ha indicat la pròpia companyia a través d'un comunicat aquest dimarts.

La marca de luxe britànica acumulava una pujada de l’11% al passat mes després del fitxatge de Riccardo Tisci

És època de canvis per a Burberry. La famosa marca estilística va perdre Christopher Bailey, un dels seus dissenyadors estrella, que, a més, va arribar a ser conseller delegat de la companyia abans de la seva marxa.

El seu reemplaçament va ser Marc Gobbetti, que des del passat any busca impulsar el creixement en vendes del grup.

La participació de Frere era propietat de la subsidiària de GBL, GBL Energy, que també té inversions en la companyia francesa de begudes Pernod Ricard i la petroliera Total. Per la seva banda, les accions de Burberry van acumular una pujada de l’11% a l'abril, després que Gobbetti fitxés l'exdissenyador de Givenchy, Riccardo Tisci, com a director creatiu del grup.

Noticias relacionadas

contador