• Afegeix que durant els propers mesos podrà donar més detalls sobre el seu projecte
brian acton
Bolsamanía

Brian Acton, cofundador del servei de missatgeria WhatsApp, propietat de Facebook des de 2014, anuncia la seva sortida de la companyia després de vuit anys per iniciar un "nou capítol a la seva vida" relacionat amb una organització sense ànim de lucre.

Segons va assenyalar Acton al seu compte de Facebook, es tracta d'un decisió molt meditada però alhora "molt dura", i ha assenyalat estar "orgullós" del que el seu equip i ell han aconseguit en "uns pocs anys".

"Em sento molt afortunat per tenir la flexibilitat per emprendre nous riscos i concentrar-me en el que m'apassiona, per la qual cosa he decidit enfocar-me en activitats sense ànim de lucre relacionades amb la tecnologia i les comunicacions", ha apuntat.

Així mateix, ha assenyalat que durant els pròxims mesos podrà donar més detalls sobre el seu projecte.

Acton va estudiar a la Universitat de Stanford i va fundar el 2009 WhatsApp junts amb l’immigrant ucraïnès Juan Koum. Els dos van treballar a Yahoo abans d'iniciar-se en el projecte de l'aplicació de missatgeria.

Més tard, el 2014, WhatsApp va ser comprat per Facebook per 19.000 milions de dòlars (15.848.000 d'euros). Actualment compta amb més de 1.000 milions d'usuaris actius.

contador