boe bank england carney

Betway s'ha vist forçada a suspendre les apostes sobre el proper governador del Banc d'Anglaterra (BoE). A través d'un comunicat, la casa d'apostes britànica ha anunciat que no acceptarà cap envit sobre el futur reemplaçament de Mark Carney, l'actual governador del regulador monetari, que s'espera que abandoni la seva cadira al març de 2019 després de la sortida oficial del Regne Unit de la Unió Europea (UE).

El motiu es deu a una recent "onada" de capital a favor del director de l'autoritat financera independent del Regne Unit (FCA), Andrew Bailey. Betway mostrava una possibilitat molt baixa (9/1) que tal fet es produeixi dins un any, però el gran volum d'apostes a favor d'aquest escenari ha obligat a la casa d'apostes a restringir aquest mercat.

"Hi ha hagut certa especulació sobre la possibilitat que Andrew Bailey sigui candidat més ben posicionat per reemplaçar a Mark Carney com a nou governador del BoE, i durant els últims dies hem observat un enorme suport sobre aquesta possibilitat. No hem tingut una altra opció que suspendre el mercat", ha explicat Alan Alger, director de relacions públiques de Betway aquest dilluns.

Noticias relacionadas

contador