• Aquesta millora li atorga un potencial del 14,1% i manté la seva recomanació de comprar
ep presidenteacs florentino perez ante la ultima juntaaccionistas
ACS

Berenberg ha millorat el preu objectiu d'ACS després d'un "primer trimestre fort". El banc alemany li atorga un potencial del 14,1% fins als 42 euros per acció. Abans d'aquesta actualització, el preu objectiu que tenia Berenberg per a l'empresa presidida per Florentino Pérez era de 39 euros per acció.

ACS

  • 37,98€
  • -0,78%

ACS ha tancat la sessió d'aquest dimecres pla, als 36,78 euros. La recomanació de Berenberg sobre les accions de la companyia és comprar, que és el mateix que a l'anterior informe.

Berenberg destaca que "estem molt impressionats" amb el bon acompliment en la divisió de serveis industrials, que implica que "la recuperació s'està materialitzant abans del que s'esperava". L'entitat alemanya resumeix que el primer trimestre "va ser fort" en un any que es perfila com "un dels més importants d'ACS”. A més, assegura que els resultats del primer trimestre van estar per sobre del que s'esperava.

Sobre l'adquisició d'Abertis, assenyala que ACS ha de donar més informació sobre els plans d'inversió sota la seva unió amb Atlantia. "Esperem que aquests plans es comuniquin imminentment ara que s'ha assolit el llindar mínim d'acceptació", apunten al seu informe.

Així mateix, apunten que el mercat encara no està valorant completament la recuperació en serveis industrials, però asseguren que uns bons resultats del segon trimestre "haurien d'ajudar a això". "La valoració segueix sent atractiva, i encara té més espai per créixer: les accions han pujat un 15% des que vam passar a comprar", assenyalen a l'informe.

Noticias relacionadas

contador