ep werner baumann i johannes dietsch bayer
EUROPA PRESS

El president de Bayer, Werner Baumann, ha dit aquest divendres que avancen satisfactòriament en la compra de Monsanto. "Després de gairebé dos anys de treball molt diligent, hem rebut gairebé totes les aprovacions crucials. Anticipem poder tancar l'adquisició de Monsanto en el futur pròxim", ha assenyalat durant el transcurs de la seva junta general d'accionistes celebrada a Bonn (Alemanya).

  • 26,90€
  • -0,28%

Bayer ha proposat durant aquesta trobada un increment del dividend per vuitena vegada consecutiva "per assegurar que els accionistes de la companyia es beneficien del seu èxit", ha precisat. Així, el dividend augmenta des dels 2,70 euros de l'any anterior fins als 2,80 euros. Baumann veu la companyia en bona forma per al futur: "Som optimistes perquè els nostres productes i serveis poden millorar la vida de les persones", ha declarat.

El president de Bayer ha agraït als empleats de la companyia el seu esforç durant l'any passat, gràcies al qual les vendes van augmentar un 1,5% el 2017. "El seu compromís, experiència i dedicació és el que fa Bayer ser el que és", ha dit.

El començament de l'any fiscal 2018 de Bayer va ser eclipsat pel negatiu efecte divisa. Ajustat aquest efecte, les vendes del primer trimestre de la companyia van augmentar un 2,0%, fins als 9.100 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador