• Mantenen el seu preu objectiu en 12,6 euros
  • "Considerem que els immobles ubicats a Catalunya tindran menys potencial de renovació a l'alça de les rendes", preveuen aquests analistes
ep ismael clemente consejero delegadomerlin properties
AED

Els analistes de Bankinter han retallat el seu consell sobre Merlin Properties fins a 'neutral' des de 'comprar' però han mantingut el preu objectiu sense canvis als 12,6 euros. Actualment, la SOCIMI cotitza a nivells d’11,17 euros.

  • 10,29€
  • -1,44%

"Els resultats del tercer trimestre han mantingut les dinàmiques positives a nivells d'ocupació i creixement de rendes comparables", assenyalen aquests experts. A més, apunten que la companyia manté sòlids fonamentals en termes de creixement d'ingressos per lloguer, endeutament assumible i rendibilitat per dividend superior al 4%.

Malgrat aquests aspectes positius, des de Bankinter creuen que el 'timing' de mercat és menys favorable. "Considerem que els immobles ubicats a Catalunya tindran menys potencial de renovació a l'alça de les rendes i poden frenar el seu ritme de revaloració, davant un major risc percebut pel mercat", expliquen.

La setmana passada, Merlin va anunciar un benefici net fins a setembre de 475 milions d'euros, fet que suposa un increment del 87% respecte al mateix període de l'exercici anterior. Entre gener i setembre, el resultat brut d'explotació (EBITDA) recurrent va arribar als 297.700.000 d'euros, un 47% superior al d'un any abans, mentre que els ingressos per rendes van totalitzar 352.300.000 d'euros, un 54% més. A més, el valor net dels actius va pujar a 5.648.000, 12,02 euros per acció, un 12,3% més que durant els nou primers mesos de l'any passat.

Noticias relacionadas

contador