• Les ràtios de solvència es mantenen altes i baixa la morositat
  • El Grup Bancari Mediolanum arriba als 380 milions d'euros de benefici net
ep seubanc mediolanumbarcelona
EUROPA PRESS

L'entitat espanyola Banc Mediolanum ha publicat aquest matí els resultats obtinguts durant el passat exercici i ha situat la xifra de benefici als 13,3 milions d'euros, fet que suposa una caiguda del 41,5% respecte a l'any anterior. El conseller delegat del banc, Vittorio Colussi, es mostrava satisfet malgrat els resultats, ja que aquests s'expliquen amb els baixos tipus d'interès i la falta d'ingressos extraordinaris.

L'assessoria financera tanca l'any amb 4.711,3 milions d'euros en recursos, fet que suposa un augment del 19,8% respecte a l'any anterior, amb una pujada del 6,6% del nombre total de clients, fins a aconseguir la xifra dels 117.000 usuaris. Per la seva banda, la plantilla va créixer fins als 900 assessors financers, cosa que "converteix Banc Mediolanum a la segona xarxa del país per nombre d'agents", apuntava Colussi.

La ràtio de solvència de l'entitat va marcar el 32,9%, mentre que la morositat al tancament de l'exercici mostrava un percentatge del 2,2%, un dels més baixos del sector. Fet que segons el conseller delegat es deu al seu treball "únicament amb particulars i la prudència en la política de crèdit i tresoreria". El volum de crèdits atorgats va créixer un 43,8% fins arribar als 353.800.000 d'euros, amb un 79% destinat a hipoteques.

Els fons d'inversió van créixer un 30,6% fins als 2.864,6 milions d'euros, amb un augment destacat del 48,9% subscripcions netes. Aquesta última dada va significar un rècord en la història del banc.

Els resultats del Grup Bancari Mediolanum, al qual pertany Banc Mediolanum, va aconseguir un benefici net consolidat de 380 milions d'euros, una reducció del 3% respecte a l'any anterior. La ràtio de solvència del grup marca el 21,9%.

Noticias relacionadas

contador