• La companyia suma ja actius immobiliaris per valor proper als 1.750 milions d'euros
  • La Socimi ha signat un acord d'adquisició de l'esmentat actiu immobiliari, que actualment està sent construït per Metrovacesa
ep edifici daxiarecarrer almagromadrid
AXIARE

Axiare Patrimoni ha tancat la compra d'un edifici d'oficines al carrer Josefa Valcárcel 40 bis de Madrid, que es troba en construcció, per un import de 29,7 milions d'euros. La Socimi dirigida per Luis López de Herrera-Oria realitza una nova adquisició en línia amb el seu pla estratègic i acumula així una inversió de 245 milions aquest any.

  • 17,96€
  • 1,81%

Amb aquesta operació, "Axiare Patrimoni reforça la seva aposta per la zona de l'A2 i la M30, una de les més consolidades d'oficines a la ciutat, situada a tan sols 9 quilòmetres de l'aeroport de Barajas i a 8 quilòmetres del CBD (Central Business District ) de Madrid. Així mateix, aquest edifici es troba a les rodalies d'altres immobles propietat d’Axiare Patrimoni, com Josefa Valcárcel i Juan Ignacio Luca de Tena, cosa que li permetrà la generació d'importants sinergies", indica la companyia al seu comunicat enviat a la CNMV.

A més, Axiare assegura que actualment té en "avançada fase d'anàlisi" l'eventual adquisició d'altres actius que sumen un import de 170 milions. A l'actualitat, la companyia compta amb una cartera de patrimoni per valor de 1.740 milions d'euros, dels quals un 74% correspon a edificis d'oficines a Madrid i Barcelona. Precisament, l'objectiu de Colonial amb l'OPA llançada sobre la companyia, de la qual ja és primer accionista amb un 28,9 del capital, és conformar la primera empresa espanyola d'edificis d'oficines a renda.

El conseller delegat d’Axiare Patrimoni, Luis López de Herrera-Oria afirma: "Axiare Patrimoni, amb aquesta compra, reforça la seva presència a la zona de l'A2 i la M30 de Madrid". López d'Herrera-Oria afegeix: "La nostra companyia tanca adquisicions d'actius en funció, entre altres coses, de la seva qualitat, la seva ubicació i el potencial de revaloració que tingui, sempre amb la vista posada en formar una cartera patrimonial de gran qualitat i amb un altpotencial per generar retorn per als seus accionistes".

Noticias relacionadas

contador