• La siderúrgica ha dit que el canvi simplificaria el procés de presentació d'informes de la companyia
arcelormittal, acero, arcelor

ArcelorMittal proposarà als seus accionistes, durant la junta general extraordinària convocada per al proper 16 de maig, utilitzar el dòlar en comptes de l'euro com a moneda per expressar el capital social de la companyia amb la finalitat de "simplificar" els processos d'informació de la multinacional.

  • 23,54€
  • -0,51%

La siderúrgica ha dit que el canvi simplificaria el procés de presentació d'informes de la companyia, atès que prepara la seva informació financera consolidada en dòlars i la seva matriu la fa servir com la seva moneda funcional.

"Per simplificar el procés de presentació d'informes, incloent-hi la conversió de les pèrdues fiscals d'euros en dòlars nord-americans i la presentació d'una declaració d'impostos en dòlars nord-americans, es proposa traslladar el capital social d'euros als EUA", ha dit la companyia en un fet rellevant enviat a la CNMV.

ArcelorMittal ha recordat que els accionistes amb dret a vot a la junta general extraordinària seran aquells que siguin accionistes de la companyia abans del proper 2 de maig a mitjanit.

Noticias relacionadas

contador