cbarcelormittal

ArcelorMittal ha presentat els seus resultats del segon trimestre de 2017 amb un benefici net atribuïble de 2.324 milions d'euros en el primer semestre de l'any, una xifra que suposa una millora del 234% respecte al resultat de 696 milions corresponent al mateix període de 2016, va informar la multinacional. El consens d'analistes de FactSet esperava uns beneficis de 1.855 milions.

  • 23,72€
  • -1,66%

Les vendes del grup siderúrgic entre gener i juny van sumar un total de 33.330 milions d'euros, un 18,4% més que un any abans, mentre que entre abril i juny van sumar un total de 17.244 milions d'euros, un 16,9% més. En el segon trimestre, ArcelorMittal va obtenir un benefici net atribuïble de 1.322 milions d'euros, un 18,9% més que en el mateix període de 2016, mentre el seu Ebitda va augmentar un 19,3%, fins a 2.112 milions d'euros.

"Hem millorat materialment la nostra evolució financera en el primer semestre i seguim realitzant importants progressos en el nostre pla estratègic", va declarar Lakshmi N. Mittal, president i conseller delegat d'ArcelorMittal.

De cara al futur, el president de la companyia siderúrgica va assenyalar la fortalesa de la demanda als mercats clau d'ArcelorMittal, encara que va expressar la seva preocupació davant el fet que la companyia no hagi aconseguit captar tots els beneficis d'aquest augment de la demanda pels persistents increments de les importacions.

"Seguim treballant per aconseguir un acord comercial integral en resposta a les importacions deslleials", va afegir Mittal.

Noticias relacionadas

contador