• La tecnològica va caure ahir més d'un 2,8% per les febles previsions de Taiwan Semiconductor
Apple iPhone 7

Nova jornada de caigudes per Apple. La companyia de Tim Cook cau més d'un 3% a Wall Street després de tancar la sessió de dijous amb una caiguda superior al 2,8%. En tot just dues sessions, s'ha deixat més de 56.000 milions de capitalització.

  • 169,34$
  • 0,19%

Els experts de Morgan Stanley han rebaixat les seves previsions per a les vendes de l'iPhone, que decebran les expectatives de Wall Street. Per això, vaticinen una caiguda en les seves accions que propiciarà que Apple sigui una gran oportunitat de compra.

Les previsions de la companyia per al producte estrella d'Apple s'han rebaixat fins als 34 milions durant el trimestre de juny enfront dels 40.500.000 anteriors. El mercat esperava encara més, gairebé 43 milions de mitjana.

"Esperem que Apple reporti un trimestre en línia amb el de març, però som cauts amb els guanys l’1 de maig a causa de la nostra creença que les estimacions del consens del següent trimestre s'han de revisar a la baixa", ha declarat l'analista Katy Huberty en una carta enviada a clients recollida per la CNBC.

Tot i la rebaixa en les previsions de l'iPhone, Morgan Stanley ha reiterat el seu consell de compra sobre la companyia, atents a les noves caigudes de la tecnològica. L'analista ha rebaixat el preu objectiu a 200 dòlars des dels 203, xifra que suposa més d'un 19% per sobre de l'actual preu de cotització.

DUES SESSIONS DE CAIGUDES

Però la caiguda d'aquesta sessió se suma a la caiguda del 2,83% que Apple va registrar durant la sessió d'aquest dijous després que el gegant asiàtic de xips Taiwan Semiconductor reconegués unes pitjors previsions per al segon trimestre de 2018.

La companyia de xips, que fabrica per a empreses com Apple o Nvidia, va anunciar que preveu obtenir uns ingressos entre abril i juny d'entre 7.800 i 7.900 milions de dòlars enfront del consens dels analistes, que esperava 8.800 milions.

Després de la notícia, el sector dels xips es desplomava en borsa, i l'índex de semiconductors de Filadèlfia va tancar amb una caiguda superior al 4%.

Noticias relacionadas

contador