• La companyia de Jeff Bezos va marcar màxims durant la sessió de dimecres
ep amazon 20180502193601
AMAZON

Amazon cau més d'un 0,4% aquest dijous a Wall Street, fins als 1.737 dòlars per acció, després de conèixer una nova resolució del Tribunal Suprem dels Estats Units. En concret, ha dictaminat que els estats tenen el dret de recaptar impostos sobre les vendes en companyies d'internet que no tenen presència física als seus estats.

  • 177,33$
  • -1,23%

L'Associació de Líders de la Indústria Minorista considera que amb la decisió del Tribunal cada minorista podrà competir en igualtat de condicions, segons recull Market Watch. Això sí, no està clar si la nova regla afectarà els venedors petits.

El mitjà digital recorda que Amazon ja paga impostos per les vendes dels seus propis productes en tots els estats que els tinguin establerts, o en 45 estats o mancomunitats més el Districte de Columbia. I és que el gegant del comerç electrònic ha disminuït la seva resistència a tributar durant els últims anys, després d'un fort augment dels centres de distribució, magatzems i centres de dades que opera als Estats Units.

Durant la sessió d'aquest dimecres a Wall Street, Amazon va ser una de les companyies que va aconseguir nous màxims en la seva cotització i que, en conseqüència, va impulsar l'índex Nasdaq a registrar un nou rècord també.

Noticias relacionadas

contador