• També competirà amb altres plataformes de música sota demanda com Apple Music
bezos
Flickr / Steve Jurvetson

Amazon ha llançat a Espanya, França i Itàlia el seu servei de música sota demanda Amazon Music Unlimited, que permet accedir a un catàleg compost per més de 50 milions de cançons per un preu de 9,99 euros al mes, segons ha anunciat la companyia en un comunicat.

  • 176,59$
  • -1,64%

La nova aplicació de música en streaming d'Amazon, que està disponible des d'aquest dimarts per a dispositius Fire, iOS, Android, web, PC i Mac, arriba a Espanya amb un "complet" catàleg, promoció de llançament per als membres Prime i una aposta per la personalització del contingut. Amb aquest llançament, Amazon competirà a Espanya amb altres plataformes de música sota demanda com Apple Music o Spotify, que també ofereixen accés al seu catàleg per un preu de 9,99 euros al mes.

"Estem molt satisfets amb l'acollida que ha tingut Amazon Music Unlimited als Estats Units, al Regne Unit i a Alemanya, i estem molt contents de poder oferir aquest mateix servei als nostres clients d'Espanya, Itàlia i França", ha afirmat el vicepresident d'Amazon Music, Steve Boom.

Amazon subratlla que la seva plataforma de streaming ofereix un "complet repertori musical", en el qual apareixen artistes supervendes com Shakira, Pablo Alborán, Los Planetas, Taylor Swift, Ed Sheeran i Katy Perry, a més de grans clàssics com Mecano, Alaska i Dinarama, Elvis Presley i David Bowie.

Els subscriptors poden triar cançons i discos concrets o bé descobrir música que no coneixen gràcies a les recomanacions personalitzades d'Amazon. Així, podran accedir a centenars de playlists i emissores acuradament seleccionades per experts d'Amazon Music en música espanyola. També podran gaudir de continguts personalitzats, sense anuncis ni interrupcions, que poden triar en funció del gènere, la seva activitat i estat d'ànim o per artista o dècada.

Els subscriptors poden triar cançons i discos concrets o bé descobrir música que no coneixen gràcies a les recomanacions personalitzades d'Amazon

Des de l'aplicació mòbil, els usuaris també podran descarregar cançons, discos i playlists del catàleg d'Amazon Music Unlimited als seus dispositius per poder escoltar-les sense connexió a Internet.

PLANS DE PREUS

D'altra banda, la companyia ha remarcat que, tot i que la plataforma de música en streaming està oberta a qualsevol usuari a Espanya, els membres d'Amazon Prime podran gaudir de diverses ofertes. En concret, podran accedir a una oferta de llançament per temps limitat de 10 euros de crèdit promocional a la seva subscripció a qualsevol pla.

A més, els membres Prime poden beneficiar-se d'una tarifa reduïda en realitzar un pagament únic de 99 euros si es subscriuen a un pla anual d'Amazon Music Unlimited, fet que suposa un estalvi de més de 20 euros al llarg de tot l'any i equival a un cost mensual de només 8,25 euros.

Així mateix, la companyia ha creat la tarifa Família d'Amazon Music Unlimited, que permetrà accedir a Amazon Music Unlimited a fins a sis membres d'una mateixa família per 14,99 euros al mes. A més, els clients Prime poden realitzar un pagament únic de 149 euros per la subscripció anual a la Tarifa Família Amazon Music Unlimited, fet que suposa un cost mensual de 12,42 euros i els permet estalviar més de 30 euros al llarg de tot el any.

Pel que fa a l'aplicació, Amazon destaca que compta amb una interfície en la qual es dóna especial importància a les fotos dels artistes i a les portades dels discos i que està pensada, principalment, "per facilitar la reproducció dels continguts favorits dels usuaris i el descobriment de noves cançons".

Entre les principals funcions que ofereix l'aplicació destaquen l’'Inici', que mostra els continguts seleccionats per l'equip editorial d'Amazon Music per tal que els usuaris puguin estar al cas de les novetats musicals i els continguts més populars, i 'Recomanat', on els clients poden trobar suggeriments musicals personalitzats, seleccionats per la tecnologia de recomanació d'Amazon.

Noticias relacionadas

contador