• L'asseguradora detalla que disposa de 5,33 milions d'accions
  • Aquest augment de la seva posició en Indra es produeix gairebé una setmana després d'aflorar una participació superior al 3% en la companyia
fernando abril martorell indra
Archivo

Allianz Global Investors ha augmentat la seva participació a Indra fins al 3,35%, valorada en uns 78,19 milions d'euros a preu de mercat, després de fer-se amb més de 250.000 drets de vot de la companyia de consultoria i tecnologia.

Aquest augment de la seva posició a Indra es produeix gairebé una setmana després d'aflorar una participació superior al 3% en la companyia en la qual va anar la primera comunicació sobre les seves posicions a Indra que publicava l'asseguradora.

Així, Allianz Global Investors ha incrementat la seva participació en Indra des del 3,205% fins al 3,351%. L'asseguradora detalla que disposa de 5,33 milions d'accions, representatives del 3,018% del capital de la companyia, enfront del 2,806% que tenia abans d'aquesta última comunicació.

D'altra banda, posseeix altres 704.190 drets de vot d'Indra, la qual cosa representa un 0,399% del capital a través d'instruments financers, en concret, un contracte per diferència (*CFD), segons consta en els registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Noticias relacionadas

contador