• Les noves accions començaran a cotitzar aquest divendres 31 de març
abengoa, solar, energia

S'apropa una allau de paper a la Borsa espanyola mai vista. Abengoa, la companyia sevillana d'energies renovables, ha informat als inversors que ja s'han emès 1.577 milions d'accions noves de classe A i 16.300 milions de noves accionis classe B com a part de la seva recapitalització per produïrse una dilució per als accionistes preexistents del 95%, assenyala en un comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,01€
  • 0,00%

"La societat està concloent els tràmits necessaris per a la seva admissió a cotització, la qual cosa requereix la prèvia verificació d'un fullet d'admissió per la Comissió Nacional del Mercat de Valors, estant prevista aquesta admissió per al pròxim 31 de març sempre que aquesta verificació i els corresponents tràmits davant Borses i Mercats tinguin lloc, la qual cosa es comunicarà mitjançant l'oportú fet rellevant", afegeix en la seva missiva al regulador.

Abengoa va anunciar la matinada d'aquest dilluns que la figura de l''agent escrow', encarregat de tutelar el compte on es recepciona els diners que necessita la companyia, va rebre "un import igual al dels compromisos de diners", és a dir, els 1.169 milions que s'estava esperant per part dels seus creditors. La companyia ha afegit que, com a conseqüència de l'anterior, "s'ha produït la Data d'Inici dels Passos de Reestructuració".

Atenent l'inici d'aquesta reestructuració, Abengoa ha procedit a executar els augments de capital social que van ser aprovats per la Junta General d'Accionistes celebrada el passat 22 de novembre de 2016, havent-se augmentat el capital social en un import nominal conjunt de 34,8 milions d'euros, mitjançant l'emissió i posada en circulació de 1.577,9 milions de noves accionis classe A i 16.316,4 milions de noves accionis classe B.

Noticias relacionadas

contador