• Disney aconsegueix entrar de nou amb el seu contingut a la Xina després dels seus problemes amb els reguladors del país
ep tiendadisney
EL CORTE INGLÉS

La divisió d'entreteniment d’Alibaba Holding ha signat un acord de llicència amb Walt Disney. Aquest pacte permetrà a la plataforma de transmissió de vídeos el grup xinès, Youku, poder oferir la major col·lecció d'animació de Disney a la Xina.

Alibaba va assenyalar en un comunicat aquest dilluns que l'acord de llicència signat entre Alibaba Digital Media Entertainment Group i la filial de Disney, Bona Vista International, permetrà que els usuaris de la companyia xinesa puguin visualitzar més de 1.000 episodis de Disney. No obstant això, la companyia xinesa no ha fet públic el valor d'aquest acord.

Com recorda Reuters, aquest acord entre les dues companyies es produeix després que Disney hagi trobat diferents obstacles per portar el seu contingut de televisió digital a la Xina. El 2016, la seva empresa de contingut en línia DisneyLife, que va llançar amb Alibaba, va ser tancada pels reguladors xinesos, després de menys de cinc mesos emetent el seu contingut. Les raons d'aquest tancament no es va fer pública.

"La incorporació del contingut de Disney enriqueix enormement la biblioteca de contingut internacional de qualitat en l'ecosistema de mitjans i entreteniment d’Alibaba i ens dona un avantatge en la distribució de contingut estranger a la Xina", va dir Yang Weidong, president de Youku en Alibaba Digital Media and Entertainment Group.

Youku arriba a 580 milions de dispositius i obté al voltant d’1,2 mil milions de visites per dia, segons el lloc web de notícies d’Alibaba, Alizila. La plataforma ja té acords de llicència similars amb Warner Bros, Paramount, Fox, NBCUniversal i Sony Pictures Television, entre d'altres.

Noticias relacionadas

contador