• "Aquesta nova comanda subratlla el compromís d'Airbus de produir el 380 com a mínim durant deu anys,"ha assenyalat John Leahy, director d'operacions i clients
airbus-annonce-la-suppression-de-934-emplois

Airbus està pujant a aquestes hores més d'un 2% al CAC (suma un 2,5% al ​​mercat continu) després de conèixer que l'aerolínia Emirates Airline, amb seu a Dubai, ha signat un memoràndum d'entesa per adquirir 36 avions superjumbo 380 per valor de 16.000 milions de dòlars. El compromís és per 20 avions A380 a més d'una opció per adquirir-ne 16 més, amb lliurament a partir del 2020.

  • 162,22€
  • -0,31%

Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, president i director executiu d'Emirates Airline and Group, va afirmar: "No hem amagat el fet que l'A380 ha estat un èxit per a Emirates. Als nostres clients els encanta i hem pogut implementar en diferents missions a la nostra xarxa, cosa que ens brinda flexibilitat en termes d'abast i barreja de passatgers". Al Maktoum va afegir que "alguns dels nous 380 que acabem de demanar seran utilitzades com a reemplaçament de flota. Aquesta comanda proporcionarà estabilitat a la línia de producció de l'A380. Continuarem treballant estretament amb Airbus per millorar encara més els productes de bord, per tal d'oferir als nostres passatgers la millor experiència possible. La bellesa d'aquest avió és que la tecnologia i els béns immobles a bord ens brinden molt espai per fer alguna cosa diferent amb els interiors".

"M'agradaria donar les gràcies a Emirates, a Sheikh Ahmed, Tim Clark i Adel Al-Redha pel seu continu suport al 380", va dir John Leahy, director d'operacions i clients d'Airbus Commercial Aircraft. "Aquest avió ha contribuït enormement al creixement i èxit d'Emirates des de 2008 i estem encantats que continuï fent-ho. Aquesta nova comanda subratlla el compromís d'Airbus de produir el 380 com a mínim durant deu anys. Estic convençut que més comandes seguiran l’exemple d'Emirates".

Després del lliurament del seu primer A380 al juliol de 2008, Emirates va rebre el seu 380 número 100 el 3 de novembre de 2017 a Hamburg.

Airbus defensa que el 380 és "una part essencial de la solució en el creixement sostenible, alleujant la congestió del trànsit als aeroports més transitats en transportar més passatgers amb menys vols". "L'A380 és la millor manera de capturar el creixent trànsit aeri mundial, que es duplica cada 15 anys", afegeix la companyia.

Noticias relacionadas

contador