• Grup Ezentis podria donar a conèixer novetats sobre la seva refinançament al llarg d'aquest mes
  • NH Hotels estaria a punt de vendre el seu hotel a Nova York
broker750

Acerinox, CAF, Grup Ezentis, NH Hotels, Parques Reunidos i Técnicas Reunidas són els sis valors que els analistes d'Ahorro Corporación recomanen no perdre de vista al llarg d'aquest mes de setembre. Mentre que dos d'aquests títols -Acerinox i Técnicas Reunidas- cotitzen a l'IBEX, els altres tres són companyies petites que operen dins el Mercat Continu.

  • 10,18€
  • 0,79%
  • 13,08€
  • 0,00%
  • 7,51€
  • 1,28%

L'activitat entre els valors de petita capitalització ha 'despertat' amb l'arrencada del curs borsari. Mentre que durant l'estiu aquest tipus de companyies s'han mantingut 'ensopides', setembre ha començat amb moviment entre aquest tipus d'empreses, justificat en ocasions per notícies i en altres, no. Sense anar més lluny, aquest dimecres Urbas es dispara un 6,25% amunt mentre que Laboratoris Reig Jofre suma un 3,47% i Bodegas Riojanas, un 3,11%. Pel que fa als títols als quals es refereix Ahorro, CAF cedeix en aquests moments de la sessió un 0,41%, Grup Ezentis puja un 1,24%, NH Hotels perd un 0,34% i Parques Reunidos es deixa un 2,26%.

QUINES SÓN LES CLAUS?

Hi ha una sèrie d'esdeveniments que podria servir com a catalitzadors per a aquests sis títols, que formen part de la cartera Small & Mid Caps d'Ahorro Corporación:

. Acerinox: recomanen estar pendents de com es consolida la pujada de preus de l'acer inoxidable als Estats Units. Acerinox registra caigudes del 2,6% l'any però a l'agost va pujar un 10,2%.

. CAF: atenció a l'adjudicació de contractes rellevants, com el metro de Londres o la franquícia de West Midlands. CAF es deixa un 10,55% a l'any i un 6,9%, a l'agost.

. Grup Ezentis: al llarg d'aquest mes podrien conèixer novetats sobre el refinançament del seu deute. L'últim sobre aquest assumpte, que es va publicar a l'agost, és que l'expresident de Telefónica, César Alierta, i el gestor Francisco García Panamés havien entrat a la companyia. Grup Ezentis puja una mica més d'un 40% a l'any.

. NH Hotels: atents a possibles notícies sobre la venda de l'hotel que la cadena posseeix a Nova York i que s'esperava per després de l'estiu. L'establiment de tres estrelles disposa de 240 habitacions i podria tenir un preu de mercat proper als 100 milions d'euros. NH Hotel puja gairebé un 53% a l'any.

. Parques Reunidos: aquests experts creuen que podria haver-hi un avançament de les principals magnituds dels resultats dels mesos d'estiu, la qual cosa resulta especialment revelador si es tenen en compte els negocis d'aquesta companyia, un dels majors operadors de parcs d'oci del món. Parques Reunidos es deixa un 3,70% a l'any i a l'agost ha retrocedit un 5,4%.

. Técnicas Reunidas: atents a la possible adjudicació del contracte de Bahrain al llarg d'aquest mes. La companyia va anunciar a l'agost que havia guanyat un important contracte a Oman i va fer un pas més en el seu objectiu d'acabar l'any amb una cartera d'adjudicacions que iguali a la de 2016. Técnicas Reunidas es deixa un 26% a l'any.

La cartera Small & Mid Caps d'Ahorro Corporación està composta, a més, per CIE Automotive, Enagás, Iberpapel, Miquel y Costas, Naturhouse, Europac, Talgo i Tubos Reunidos.

Noticias relacionadas

contador