• Aquest pacte contempla un pla d'inversió addicional per millorar la xarxa viària
Abertis

La concessionària Abertis amplia el seu contracte de concessions a Argentina fins el 2030. Segons informa la companyia a la Comissió Nacional del Mercat (CNMV), "aquesta extensió suposa un reconeixement dels reequilibris pendents i contempla un pla d'inversió addicional per millorar la xarxa viària actual per un import total de 250 milions de dòlars (223 milions d'euros)".

  • 18,36€
  • 0,00%

Aquesta operació s'ha realitzat a través de Grupo Concesionario del Oeste, SA ("GCO"), filial del Grup Abertis, juntament amb la Direcció nacional de Vialidad, dependent del Ministeri de Transport d'Argentina, que han subscrit acta que dóna inici formal al procés d'extensió del contracte de concessions. Aquest projecte es finançarà completament amb els ingressos futurs de la concessió gràcies a l'extensió del contracte actual que finalitza el 2018.

A l'Argentina, Abertis gestiona dos dels accessos més importants a la ciutat de Buenos Aires. El Grupo Concessionario del Oeste (GCO) és titular de la concessió de l'Autopista de l'Oest, que uneix la Capital Federal amb la població de Luján en l'accés oest de la ciutat, Ausol és titular de la concessió de l'accés nord de Buenos Aires, popularment conegut com l'autopista Panamericana i del manteniment de l'Autopista General Pau, important eix de circumval·lació de la ciutat.

Com apunta la companyia concessionària, "aquest és el primer pas d'un procés que requereix altres aprovacions legals i governamentals. El tancament de la renegociació solucionarà les reclamacions anteriors de compensació entre la concessionària, els seus accionistes i l'autoritat cedent".

Noticias relacionadas

contador