Notícies de empreses

wells fargo

Wells Fargo cau malgrat aconseguir un benefici millor de l'esperat

Continua la temporada de resultats i aquest dimarts li ha tocat el torn a Wells Fargo. El banc nord-americà va guanyar 22.390 milions de dòlars el 2018, de manera que s'incrementa en un 0,94% el benefici que va obtenir l'any anterior. La xifra millora les previsions dels analistes, però tot i així les accions de l'entitat cedeixen un 2% durant els primers compassos de la sessió.

reed-hastings-ted-sarandos-ceo-director-contenidos-netflix

Netflix es dispara després de pujar els seus preus entre un 13% i un 18%

Netflix (+6% a Wall Street) pujarà entre un 13% i un 18% el preu de les seves actuals tarifes, el seu major augment en tota la història des que el servei de reproducció en continu (streaming) fos fundat fa ja 12 anys. De moment, aquesta pujada de preus només afectarà els Estats Units, tot i que és qüestió de temps que s'expandeixi a la resta de països.

New York Stock Exchange, markets, traders, USA, stocks, shares, Wall Street. Photo: Pete Bellis

Rebot a Wall Street amb la mirada posada en el Brexit, la Xina i el tancament del govern

Wall Street rebota després de les vendes moderades de dilluns. Els inversors centren la seva atenció en el tancament del govern nord-americà, que de moment està lluny de solucionar-se; i en la votació al Parlament britànic sobre el Brexit, prevista per a les vuit del vespre, hora espanyola. També en la desacceleració de l'economia xinesa, segons demostren les últimes dades publicades.