Notícies de empreses

ep recursosmadrid central

Els empresaris, contra Madrid Central: asseguren que les vendes han caigut un 15%

Les vendes dels empresaris afectats per Madrid Central, la mesura de restricció al trànsit a l'ametlla central de la capital, han caigut un 15% durant el primer mes des de la posada en marxa, ha informat CEIM en un comunicat. La patronal madrilenya ha exposat els resultats de la recentment finalitzada Campanya de Nadal en els quals destaca l'augment de facturació de gairebé el 2,5% respecte al mateix període de l'any anterior.

ep entrada oficinacaixabank

CaixaBank i sindicats constitueixen la taula negociadora de l'ERO

La direcció de CaixaBank i els sindicats s'han reunit aquest dijous per començar a negociar un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) en el marc del nou Pla Estratègic 2019-2021, que contempla una reducció del 18% de la xarxa d'oficines i podria implicar un ajustament de la plantilla d'aproximadament 2.000 treballadors, segons els càlculs sindicals.

moreno carretero sacyr

Moreno Carretero torna a ser el segon major accionista de Sacyr

José Moreno Carretero ha elevat de nou la seva participació directa en el capital de Sacyr, fins a situar-la al 8,18% des del 7,1% que tenia fins ara, de manera que torna a situar-se com a segon major accionista del grup de construcció i concessions.