Notícies de empreses

ep pere vinolas consejero delegadocolonial

JP Morgan confia en Colonial: li dona un potencial alcista del 28,6%

JP Morgan segueix confiant en Inmobiliaria Colonial. "El nostre optimisme no s'ha vist danyat perquè les seves perspectives de creixement segueixen sent aquí", indica l'entitat, que manté la seva recomanació de sobreponderar i un preu objectiu d’11,20 euros (respecte als 8,715 euros als quals l'acció ha tancat la sessió de dimarts, és a dir, un potencial alcista del 28,6%).

ep supermercado dia

Jefferies atorga a DIA el preu objectiu més baix del mercat, 0,7 euros

DIA ha patit un altre patacada. Aquesta vegada ha estat Jefferies que li ha rebaixat el preu objectiu fins als 0,7 euros des dels 2,4 anteriors, és a dir, una retallada del 70,8%. No obstant això, la cadena de supermercats ha rebotat aquest dimarts un 10,30% després de la caiguda de dilluns (-24,5%), que el va fer tocar nous mínims històrics.

fedportada1

Claus borsàries de la propera sessió: Llibre Beix de la Fed

Durant la jornada d'aquest dimecres, 24 d'octubre, es coneixeran diverses referències macroeconòmiques i empresarials d'interès. Així, cal destacar la publicació del Llibre Beix de la Reserva Federal dels Estats Units (Fed). Així mateix, a l'altra banda de l'Atlàntic es donarà a conèixer la dada de vendes d'habitatges nous, al costat dels índexs PMI serveis, manufacturer i compost.