Notícies de empreses

bolsa-madrid

La banca es dona la volta a la borsa per la possibilitat que el Suprem rectifiqui

La banca s'ha capgirat en borsa després de conèixer que el Tribunal Suprem podria rectificar la seva decisió d'ahir sobre l'impost de les hipoteques. Les sis entitats presents a l'IBEX 35 han començat a pujar amb força i han arribat a superar en alguns moments el 2% de pujada en el cas de CaixaBank i el 3% de Bankia. Tots van patir durant la sessió de dijous grans caigudes impactats per la decisió de l'alt tribunal.

ep recurso paypal

PayPal guanya 380 milions durant el tercer trimestre, un 14,7% més

La plataforma nord-americana de pagaments a través d'Internet, PayPal, ha registrat un benefici net de 436 milions de dòlars (380 milions d'euros) durant el tercer trimestre del 2018, xifra que suposa un increment del 14,7% respecte al mateix període de l'any anterior, segons ha informat la companyia en un comunicat.

bolsa de madrid

L'impost a transaccions financeres no afectarà les sortides a borsa

El Govern ha aprovat aquest divendres en Consell de Ministres el nou Impost sobre les Transaccions Financeres. Aquesta nova taxa, que gravarà amb un 0,2% la compravenda d'accions, no afectarà les operacions al mercat primari. És a dir, no gravarà les compres de títols a les sortides a borsa.