Notícies de empreses

cortos portada

AQR es posa curt en Inditex i els baixistes marquen un nou màxim

Els 'curts' segueixen interessats en Inditex. Les posicions curtes en la gegant tèxtil fundada per Amancio Ortega arriben a l’1,11%, segons les dades publicades aquest dilluns per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), amb data de 17 d'agost. Un dia abans, AQR Capital es va posar curt en la companyia (0,5%), segons la CNMV.

ep la presidentabanco santander ana botin

Inditex i Santander, a la llista de Fortune de les que estan canviant el món

La revista Fortune ha inclòs les empreses espanyoles Inditex i Banc Santander a la seva llista de companyies que estan canviant el món, el rànquing ‘2018 Change the World', en què ocupen els llocs número 4 i 56, respectivament. Aquesta llista inclou 57 empreses que compaginen l'èxit amb la seva contribució a la societat, en generar un impacte social positiu amb iniciatives que formen part de la seva estratègia de negoci.

New York Stock Exchange, NYSE, markets, Wall Street

Compres en Wall Street davant l'optimisme entre la Xina i els EUA

Compres en Wall Street aquest dilluns en les seves tres principals índexs borsaris (Dow Jones +0,26%, S&P 500 +0,23% i Nasdaq +0,40%). El mercat reacciona positivament a l'optimisme que gira al voltant de la Xina i els Estats Units, que esperen segellar la pau comercial entre els dos el proper mes de novembre.