Notícies de empreses

Jaume Roures, roures, mediapro, prisa

El fons xinès Orient Hontai Capital compra més de la meitat de Mediapro

El fons xinès Orient Hontai Capital comprarà el 56% del accionariat de Mediapro, per la qual cosa es converteix en el seu màxim accionista. D'aquesta manera, la companyia xinesa es queda amb el control del futbol a Espanya. Aquesta operació suposa la venda de les participacions de Torreal, Televisa i Mediacable, del grup d'empreses Imagina.

ep bandera estados unidos

Claus borsàries de la propera sessió: IPC dels Estats Units i resultats de Cisco Systems

Els inversors tindran noves referències a les quals hauran de prestar atenció durant la propera sessió d'aquest dimecres, 14 de febrer. Així, la més destacada serà la dada de la inflació o Índex de Preus al Consumidor (IPC) del primer mes de l'any dels Estats Units, un factor que ha agitat enormement les borses mundials durant les últimes jornades.

ep pablo juantegui telepizza

Highclere International Investors declara el 3% de Telepizza

Telepizza té un nou accionista rellevant. Es tracta del fons britànic Highclere International Investors, especialitzat en comprar participacions en petites i mitjanes empreses cotitzades que no siguin nord-americanes, que ha declarat el control sobre el 3,001% del capital social de la cadena de menjar ràpid.