ep cellers torres 20180319190308
Cellers TorresBODEGAS TORRES

BARCELONA, 19 (EUROPA PRESS)

Cellers Torres està considerada la marca de vins més admirada del món segons el rànquing de l'últim número de la publicació britànica 'Drinks International', amb el qual la firma catalana ocupa la primera posició per segon any consecutiu i és l'única espanyola i europea que ha aconseguit liderar aquesta llista de 50 cellers en les seves set edicions.

"Aquest és un reconeixement a la constància, al treball ben fet i al respecte per la terra que aconseguim gràcies a l'esforç i la implicació diària de tots i cadascun dels nostres col·laboradors", ha destacat en un comunicat Miguel Torres Maczassek, cinquena generació de la família Torres.

Després de Cellers Torres se situa en segona posició la xilena Concha i Toro, mentre que en tercer lloc s'ha posicionat el celler australià Penfolds.

Aquest rànquing s'elabora a partir d'enquestes realitzades a més d'un centenar de professionals, com a periodistes i sommeliers, a qui se'ls demana triar les tres marques de vi que més admiren atenent a aspectes com la qualitat, autenticitat i presentació.

La revista destaca especialment el compromís mediambiental de Cellers Torres, així com la seva inversió en R+D, la seva tradició familiar i la recuperació de varietats ancestrals.

contador