ep president torra signasegon decretnomenamentconsellers
El president Torra signa el segon decret de nomenament de consellersGENERALITAT DE CATALUNYA

LLEIDA, 13 (EUROPA PRESS)

El president de la Generalitat, Quim Torra, inaugurarà la 29 Trobada Empresarial al Pirineu, que reunirà empresaris i directius a la Seu d'Urgell (Lleida) aquest dijous i divendres.

Soparà amb els empresaris el dijous i el divendres i inaugurarà formalment les jornades amb una conferència a la qual assistirà la consellera d'empresa i Coneixement, Àngels Chacón.

La junta organitzadora considera la trobada una de les cites econòmiques amb més participació de Catalunya i espera superar aquest any els 600 assistents de la passada edició.

Entre els ponents figuren el fundador del Grup Hotusa, Amancio López; el mentalista Javier Luxor, i la psicòloga clínicacol·laboradora externa del FC Barcelona i responsable de gestió d'equips del restaurant El Celler de Can Roca, Inma Puig.

El dijous, l'exministre d'Exteriors José Manuel García-Margallo debatrà amb l'economista alemany Juergen Donges sobre la direcció que ha de prendre la Unió Europea.

Margallo substitueix l'actual ministre, que no pot assistir per incompatibilitat d'agenda encara que estava previst que participés abans del seu recent nomenament.

contador