ep aplicacio de roomonitor
Aplicació de RoomonitorROOMONITOR

BARCELONA, 17 (EUROPA PRESS)

Roomonitor, empresa emergent que ofereix solucions per a la gestió eficient d'apartaments turístics, aspira a facturar 5 milions d'euros i entrar en beneficis durant el 2018, segons ha explicat el seu fundador i director general, Ignacio Suárez, en una entrevista d'Europa Press.

Suárez ha indicat que aquest creixement multiplica per dotze aproximadament la xifra de negocis obtinguda el 2017, que va ser de 410.000 euros.

La companyia catalana espera continuar durant aquest any amb la seva expansió per ciutats europees que va iniciar l'any passat i que li ha permès entrar als mercats de Londres, París, Àmsterdam, Praga i Andorra.

"Volem continuar amb l'expansió que iniciem el 2017 per arribar a més ciutats i vendre més en les quals ja hi som. La intenció és arribar a totes les capitals europees occidentals, que són on es concentra el gruix d'apartaments turístics i, després, passar a la costa mediterrània", ha assenyalat.

SOLUCIONAR PROBLEMES

Suárez ha explicat que els orígens de Roomonitor es remunten a quan ell i el seu germà, Eduardo Suárez, gestionaven la seva pròpia empresa d'apartaments turístics i es trobaven amb problemes diversos, com el soroll que fan els inquilins, i els conflictes que derivaven amb els veïns habituals.

Així, se'ls va ocórrer aplicar l'internet de les coses a vigilar els nivells sonors dels apartaments de manera permanent, la qual cosa va permetre tallar d'arrel els problemes en les escales en què es trobaven els pisos turístics.

Després d'aquesta solució, als germans Suárez se'ls va ocórrer crear un altre producte que apagués de manera automàtica l'aire condicionat i l'electricitat quan els inquilins sortien de l'apartament i un tercer que permetés obrir-los amb el mòbil, com es fa als hotels amb les targetes.

PROPERA RONDA DE FINANÇAMENT

Suárez ha avançat que Roomonitor espera fer probablement una ronda de finançament abans d'estiu, després de la qual va realitzar al juny de 2017, que va aconseguir una xifra d'al voltant 650.000 euros.

Recentment, la companyia ha rebut suport econòmic de l'Institut Català de Finances (ICF), finançament amb la qual vol continuar desenvolupant els productes que ofereix.

contador