ep 500 recentment llicenciats sincorporenpwc
500 Recentment Llicenciats S'Incorporen A PwcPWC

MADRID, 28 (EUROPA PRESS)

L'empresa PwC té previst contractar a més de 500 recentment llicenciats per al curs 2017-2018, que s'incorporaran a la signatura entre els mesos de juny i setembre com a reforç en auditoria, consultoria, assessorament legal i fiscal, transformació digital, ciberseguretat, riscos, fusions i adquisicions i fiscalitat, entre unes altres.

Aquestes xifren consoliden a PwC com un dels grans ocupadors del país.

Les noves contractacions han estat seleccionades després de superar un exigent procés de selecció en el qual han participat prop de 14.000 aspirants, d'edats compreses entre 22 i 25 anys, i que provenen d'universitats com la Carlos III de Madrid, Deusto, ICAI-ICADE, Complutense, Pompeu Fabra, Politècnica de Catalunya, ESADE, Universitat de Navarra, Cunef, o l'Autònoma de Madrid, entre unes altres.

Es destaca també les incorporacions d'un altre tipus de perfils com a conseqüència de la incorporació de les noves tecnologies digitals als serveis de PwC.

Entre aquests es troben enginyers industrials, enginyers informàtics, enginyers en telecomunicacions, matemàtics, físics, estadístics i arquitectes.

A més, gran part d'aquestes noves contractacions realitzaran els programes de formació que té la firma, com els Màster en Finances i Auditoria que imparteix Cunef, a Madrid, el Màster en Direcció Financera i Comptable especialitat Auditoria de la Pompeu Fabra, a Barcelona, el Màster en Assessorament Legal i Fiscal a Empreses d'IE Business School o els programes específics que té La Academia, la universitat corporativa de PwC, per a les àrees de Consultoria i Assessorament en Transaccions.

El passat any PwC va destinar 315.131 hores a la formació dels treballadors, la qual cosa suposa una inversió total de 4.098.694 euros. PwC es troba entre les millors empreses per treballar de tot el món, segons Fortume i Universum.

L'any passat més de 800 professionals de PwC a Espanya van ser promocionats i 172 van gaudir del programa de mobilitat internacional de la firma.

PwC va tancar l'exercici 2016 amb uns ingressos de 546,1 milions d'euros, la qual cosa suposa un creixement del 2,6% i compta, a l'actualitat, amb un equip de prop de 4.400 professionals, a través de les seves 20 oficines a Espanya.

L'empresa s'ha convertit, en els últims dos anys, en l'auditor de referència de les grans empreses espanyoles i de l'IBEX35 en guanyar les auditories de Santander, Telefónica, Caixabank, Repsol, Bankinter, Acerinox, Vocento, Metrovacesa i Colonial, entre unes altres.

contador