ep rafting es lactivitat aqutica mes demandadalleida
El rafting és l'activitat aquàtica més demandada en LleidaEUROPA PRESS

230 empreses, distribuïdes per les 13 comarques lleidatanes, ofereixen una cinquantena d'activitats d'aigua, de terra i d'aire

LLEIDA, 22 (EUROPA PRESS)

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu una ocupació turística del Dijous Sant al dilluns de Pasqua d'entre el 90% i la plena ocupació a les zones turístiques de les comarques lleidatanes, en coincidir el final de la temporada de neu amb l'inici de les activitats de turisme actiu i d'esports d'aventura.

Durant els 10 dies que van del dissabte 24 de març al dilluns de Pasqua 2 d'abril, el Patronat de Turisme calcula que visitaran les comarques de Lleida uns 85.000 turistes, segons un comunicat de l'entitat d'aquest dijous.

El patronat assenyala que els turistes podran gaudir de les estacions d'esquí, que estaran obertes fins al 8 d'abril i de l'inici de la nova campanya d'esports d'aventura i de les activitats relacionades amb el turisme actiu.

Gairebé 230 empreses, distribuïdes per les 13 comarques lleidatanes, ofereixen unes cinquanta activitats d'aigua, de terra i d'aire per satisfer tot tipus de demanda.

"Amb una gran quantitat d'aigua assegurada i unes reserves hidràuliques de rècord, gràcies a les últimes precipitacions, el ràfting seguirà sent el rei dels esports aquàtics, juntament amb el descens de barrancs, les piragües, el caiac i l'hidrospeed", assenyala el patronat.

Altres activitats que tenen una forta demanda són les relacionades amb les propostes de BTT, hípica, senderisme i trekking, així com les disciplines aèries com el parapent i el globus, entre uns altres.

Les vacances de Setmana Santa són també una època tradicions com les processons i els viacrucis de tipus religiós, entre ella la festivitat dels Dolors de Bellpuig i els viacrucis i les processons de Lleida, Barruera, Bossòst, Tremp i la Seu d'Urgell.

contador