ep lconseller dempresa jordi baiget
L'conseller d'empresa, Jordi BaigetCCMA

BARCELONA, 26 (EUROPA PRESS)

El conseller d'empresa de la Generalitat, Jordi Baiget, ha xifrat en 14 milions d'euros la facturació de les 68 empreses catalanes que participaran en el Mobile World Congress (MWC), que comença aquest dilluns.

En una entrevista aquest dissabte en el 324 recollida per Europa Press, Baiget ha destacat el paper de la fira en la promoció de les empreses catalanes, així com en les oportunitats de negoci de les startups, que ha exemplificat en el cas de Sistel, que ha tancat un contracte amb una empresa turca amb la qual va contactar en l'edició anterior del MWC.

A més, ha pronosticat un total de 20.000 visitants al recinte de '4YearsFromNow', que agrupa als emprenedors i startups del negoci i els posa en contacte amb el capital interessat a invertir.

Baiget ha manifestat que l'objectiu de la Generalitat és convertir Barcelona en "la capital dels mòbils" durant tot l'any i, per aconseguir-ho, ha sostingut que és important crear un ecosistema empresarial i emprenedor que facin més atractiva la capital catalana.

CAS 3%

Sobre les informacions publicades aquest dissabte pel diari 'El Mundo' que vinculen a l'expresident de la Generalitat, Artur Mas, amb un presumpte finançament irregular de l'antiga CDC en el cas conegut com a 3%, Baiget ha assegurat que "no es tracta d'una casualitat" que la informació s'hagi publicat dos dies abans del judici a l'exconseller de Presidència Francesc Homs pel procés participatiu del 9N.

Preguntat per si aquestes informacions podrien afectar al PDeCAT a nivell electoral, Baiget ha sostingut que el seu partit aspira a representar la centralitat política catalana, que ha situat en aquest moment en el procés independentista.

contador