ep gammaseat
Gamma de SeatSEAT

MARTORELL (BARCELONA), 30 (EUROPA PRESS)

La signatura automobilística espanyola Seat s'ha incorporat al programa 'Més dones, millors empreses' del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, que cerca el compromís de l'empreses a l'hora d'augmentar la presència de dones en llocs de responsabilitat i promoure la participació equilibrada entre homes i dones en llocs directius.

Segons ha explicat Seat en un comunicat, amb la signatura d'aquest conveni es compromet a augmentar el nombre de dones en càrrecs directius en la companyia durant els propers quatre anys, i també engegarà diferents mesures per promoure la igualtat.

D'aquesta forma, la corporació impulsarà la flexibilització del temps de treball per facilitar la conciliació d'homes i dones i també promourà la participació equilibrada d'homes i dones en els processos de promoció professional, "respectant la igualtat i la presència del col·lectiu menys representat, sempre que la valoració professional sigui similar".

La signatura automobilística amb seu a Martorell ha recordat que compta amb un Pla d'Igualtat des del 2012 i ha ressaltat que recentment s'ha aprovat el programa 'Women in Management', orientat a dones amb potencial directiu.

El vicepresident de Recursos Humans de Seat, Xavier Ros, ha explicat que l'empresa és una de les del sector de l'automòbil amb més dones en la seva plantilla, amb un 25%, enfront del 12% de mitjana del sector: "Fomentar la seva presència en llocs directius és una mesura natural perquè les treballadores puguin tenir un pla de carrera integral en Seat".

contador