• Afirma que "és possible" que Rússia tingui alguna cosa amb què estigui fent xantatge a Trump
ep james comey
KEVIN LAMARQUE

L'exdirector de l'FBI, James Comey, ha declarat que el president Donald Trump és "moralment incapaç de ser president" en una entrevista a 'ABC News' aquest diumenge a la nit. Comey va dir que és "possible" que Rússia tingui alguna cosa amb què pugui fer xantatge a Trump.

En una entrevista exclusiva amb el presentador d''ABC News', George Stephanopoulos, Comey va dir: "El nostre president ha d'encarnar el respecte i adherir-se als valors que són al cor d'aquest país". "El més important és la veritat. Aquest president no pot fer això. És moralment incapaç de ser president", va afegir, assenyalant que Trump es refereix a les dones "com trossos de carn".

En ser preguntat per si creu que Rússia "té alguna cosa contra Donald Trump", Comey va afirmar: "Crec que és possible". "És impressionant i desitjaria no haver-ho dit, però és només... és la veritat. (...) És possible", va afirmar l'exdirector de l'FBI.

Comey també li va dir a 'ABC News' que hi ha "certament alguna evidència d'obstrucció de la justícia" quan Trump li va preguntar l'any passat si hi hauria alguna forma de "deixar anar Flynn", referint-se a la investigació criminal sobre l'assessor de seguretat nacional, finalment acomiadat, Michael Flynn.

"Si ell no sabia que estava fent alguna cosa inadequada, per què va fer fora el fiscal general, el vicepresident dels Estats Units i els líders de la comunitat d'intel·ligència?" es va preguntar Comey, referint-se a les accions de Trump abans de preguntar sobre el cas de Flynn.

L'entrevista de Comey arriba abans de la publicació del seu nou llibre, A Higher Loyalty: Truth, Lies and Leadership, aquest dimarts.

Noticias relacionadas

contador