• 13 places es guardaran en el contingent de persones amb discapacitat, un 2,8%
ep funcionario oficina trabajador
EUROPA PRESS

L'Administració General de l'Estat (AGE) ha convocat aquest dilluns l'Oferta d'Ocupació Pública (OEP) a la qual ofereix 450 places per a funcionaris en l'Administració local i la seva habilitació nacional. Concretament, l'oferta està composta per places de secretari-interventor, interventor-tresorer i secretari en municipis, diputacions provincials, cabildos, consells insulars i capitals de província, segons apuntava el Ministeri d'Hisenda.

L'oferta es compon de 150 places d'accés lliure a la subescala de secretari-interventor, les bases s'han publicat aquest dilluns al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), i la funció de les quals ha de ser exercida en municipis de menys de 5.000 habitants. Les funcions de tal lloc es basen en l'assessorament legal i de fe pública, així com prendre compte del control i fiscalització dels comptes, pressupostos, tresoreria i recaptació.

Les proves començaran a l'abril amb tres exàmens obligatoris i una prova d'idiomes voluntari. L'Institut Nacional d'Administració Pública preveu rebre entre 1.500 i 2.000 sol·licituds per a aquesta oferta.

D'altra banda, les 300 vacants restants estan compostes per 100 places de secretaria (35 de les quals d'accés lliure) i 148 d'interventor-tresorer (65 d'accés lliure), amb funcions en municipis d'entre 5.000 i 20.000 habitants. Així mateix, 52 places seran ofertes per a la promoció interna, en categoria superior, de secretari i interventor-tresorer, amb destinació a municipis de més de 20.000 habitants.

Del total de places d'accés lliure, 13 es destinaran a la quota de reserva de persones amb discapacitat, 9 de les quals en processos de promoció interna.

Noticias relacionadas

contador