LLEIDA, 22 (EUROPA PRESS)

La línia Lleida-La Pobla de Segur de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) experimentarà un tall del servei els dilluns 28 de maig i 4 de juny a causa dels treballs de manteniment de les unitats de tren de la sèrie 331.

En concret, s'interromprà el servei al tram comprès entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur i, com a alternativa, FGC posarà a la disposició dels usuaris un servei d'autobusos entre aquestes dues parades, ha informat aquest dimarts en un comunicat.

L'autobús pararà a totes les estacions del recorregut a les parades de bus més properes, si bé a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya el servei alternatiu per carretera es realitzarà sota demanda dels usuaris.

El servei de trens serà l'habitual entre les estacions de Lleida-Pirineus i Balaguer, encara que també es veuran substituïdes per un servei de bus les circulacions amb sortida de Lleida-Pirineus a les 5.25 hores i el tren amb sortida de La Pobla de Segur a les 19.30.

El manteniment de les unitats en aquests dos dies consistirà en el tornejat de dos dels eixos dels trens, un de cada unitat, que han tingut un desgast més gran.

contador