ep texmeeting by texfor
TexMeeting by TexforTEXFOR

BARCELONA, 25 (EUROPA PRESS)

L'empresa tèxtil espanyola es reunirà dijous que ve, 29 de juny, en el marc del 080 Barcelona Fashion, en la cinquena edició del 'TexMeeting by Texfor', per oferir solucions a diferents aspectes relacionats amb l'aplicació de les noves tecnologies i l'automatització intel·ligent en el sector del tèxtil i la moda.

Segons un comunicat de la Confederació de la Indústria Tèxtil (Texfor), la jornada, el lema de la qual serà 'Textile Advanced Manufacturing. Construint el futur', també servirà per crear un marc adequat per ampliar la xarxa de contactes professionals dels participants.

Aquest esdeveniment tindrà lloc aquest dijous en el recinte modernista de l'Hospital Sant Pau de Barcelona de 9.30 hores a 14.00 hores, pel qual es preveu l'assistència de desenes de professionals, empresaris i dissenyadors del sector de la indústria tèxtil i de la moda.

En concret, el proper 'TexMeeting' comptarà amb quatre sessions en diferents formats, d'una banda, la ponència de la directora del DITF (German Institut of Tèxtils and Fiber Research), Meike Tilebein, que parlarà dels models aplicats de tecnologies avançades en el sector tèxtil.

Així mateix, hi haurà una taula rodona sobre l'impacte de les noves tecnologies en la competitivitat empresarial en la qual participaran el responsable d'Arquitectures Integrades i Programari de Rockwell Automation, Antoni Rovira; el CEO de 'thethings.io', Marc Pous; el director de programes públics d'Eurecat, Joan Guasch, i la controller de Selvafil S.A, Tània Bohigas.

En tercer lloc, el director general de Festo Automoción, Xavier Segura, abordarà els paràmetres que han seguit per dissenyar la planta de Festo a Scharnhausen, i finalment, la jornada acollirà una conferència a càrrec de l'expert en transformació i estratègia digital Marc Vidal que es titularà 'Guía optimista contra la robocalipsis'.

La trobada, organitzat per Texfor, compta amb el suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat de Catalunya, i es presenta com a "referent per al sector industrial tèxtil" quant a fòrums de debat especialitzats.

contador