ep rebaixes compres comer consum roba moda botiga preus ipc
Rebaixes, compres, comerç, consum, roba, moda, botiga, preus, IPCEUROPA PRESS

BARCELONA, 28 (EUROPA PRESS)

La Fundació Barcelona Comerç se sumi a l'inici majoritari de la campanya de rebaixes d'aquest divendres per fer "front comú" amb el sector, ja que advoca que el màxim d'actors possible comenci alhora la campanya per fer valer el concepte de rebaixes.

El president de la fundació, Salva Vendrell, ha defensat en un comunicat que "tanta disgregació en la temporalitat i l'inici de les rebaixes pot acabar, de cara al consumidor, normalitzant la venda amb descompte", provocant que no percebi les rebaixes com una cosa avantatjosa.

"El fet de tenir un únic tret de sortida per a tots afavoreix la competitivitat i preserva l'arrencada inicial d'aquest període de venda especial", que concentra els dies de més facturació de tot l'any, segons el Vendrell.

La fundació ha assenyalat que, des de la suspensió de la Llei de Comerç de la Generalitat, l'entitat ha exigit davant les administracions respectar els períodes tradicionals de rebaixes i l'inici conjunt d'aquestes campanyes.

Demana unificar l'inici de la campanya per "acabar amb l'actual confusió de múltiples períodes de venda especial i la progressiva pèrdua d'identitat del concepte", segons la fundació, que ha recordat que les rebaixes s'allargaran fins al 31 d'agost i inclouran aquest diumenge com a festiu autoritzat per obrir comerços.

contador